miercuri, 16 noiembrie 2016

Piața pe care n-a vrut-o nimeni (in afară de PSD)

Povestea pieței stă pe scurt cam așa. În perioada 2000-2004 am fost nevoiți să coabităm cu PSD-ul, care a fost cam singurul partid care până prezent a obținut un acord scris cu FDGR. Acord pentru care l-a strâns Nastase cam tare pe Johannis cu ușa, așa că disensiunile ce au urmat cu PSD-ul au fost naturale.
Ei bine, PSD a considerat că în Ștrand e nevoie de o piață și că dă bine pentru partid să inaugureze piață înainte de alegeri. Cu toate că Johannis era împotriva proiectului (unul din argumente fiind apropierea de Piața Cibin), respectând protocolul de colaborare, i l-a dat lui Banciu, iar hala s-a făcut, iar PSD l-a inaugurat.
Cred că s-au vândut acolo legume maxim doi ani. Apropo vara era ingrozitor de cald acolo, iar Piața Cibin mult mai bine aprovizionată era la o aruncătură de băț. La un moment dat era un fel de En Gros de chinezării pe acolo care și el s-a mutat în centru. Piața liberă a demonstrat că acolo nu este nevoie de o piață agro-alimentară, și nici nu se pretează în zona de spațiu comercial. Deci ca să răspundem, nici țăranii nu au vrut-o. http://www.turnulsfatului.ro/2016/11/16/piata-nefolosita-sibiului-de-ce-nu-ar-putea-fi-data-taranilor/

Sincer, eu ași face acolo un centru sportiv pentru cartier, și oricum ași întreba oamenii de acolo, pentru că la urma urmei clădirea le-a fost dedicată lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu