luni, 21 ianuarie 2013

Ofer gratis cupon de 50 de Ron

Campanie la Petrom: Tocmai am castigat 50 de lei la o alimentare, ma bucurasem eu, numai cand am razuit tot, aflu ca de fapt e un voucher de 50 de lei, care il poti folosi numai la Domo si numai la produse Whirpool si valoarea bonului de cumparare trebuie sa fie de minim 800 de Ron. Cum am masina de spalat Whirlpool si merge bine.....n-am nevoie de el. Dar daca cineva are de gand sa achizitioneze pana pe 28.02. (cam multe conditii pt. asa zisa promotie) ceva de acolo, il ofer gratis doritorului.

De fapt Petrom continua in acelasi stil: Daca alimentez de 100 si mai multi ron primesti puncte pe care apoi le folosesti la Penny Market. Sincer, adica sa bag benzina de vreo 500 de lei, ca sa am 8% la un magazin, unde de regula nu ma duc, si probabil dus-intors imi ia vreo 4 lei (tot benzina) si daca pun timpul, calitatea marfii, si vreo 100 de lei ca sa castig 8 lei....No thanks.

Noroc ca am castigat odata un papitoi de plus. Ala era misto ca era de Disney. La setul de anvelope nu prea visez.....deci cam atat cu promotia lor.

De fapt topicul asta mi-a deschis o mai veche cugetare. Promotiile de la benzinarii de regula sunt de rahat (opinie personala). Mai ales cele cu puncte pe care le acumulezi li primesti (cica) 40-70% reducere la produse din pretul lor. Pai din pretul lor de achizitie stabilit la benzinarie, pentru cu nu doar odata am vazut produsele reduse, cu reducere cu tot, mai ieftine in Metro de exemplu. Asa ca sa-si ia cardurile si ofertele si sa si le bage....stiti voi unde.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru Articol! www.ofergratis.ro care este locul ideal unde totul este gratis. Intra si tu acum si primeste sau ofera lucruri si servicii gratis. Mobila, locuri de munca, donatii, haine, mancare, auto, animale, etc. Intra si tu acum pe www.ofergratis.ro si promoveaza.

    RăspundețiȘtergere