luni, 25 februarie 2013

Job de acasa pentru vorbitori de germana

Am primit urmatoarea solicitare asa ca o dau mai departe e si in germana si in romana (mai jos). Cred ca pentru studenti oferta este ideala:


Flexible Tätigkeit in deutscher Sprache
CFCECAS beginnt im März 2013 ein Projekt in Zusammenarbeit mit einer Software-Firma. Für dieses Projekt suchen wir Mitarbeiter/Mitarbeiterinnen, die folgende Voraussetzungen erfüllen:

  • Sehr gute Kenntnisse der deutschen Sprache
  • Grundlegende Computerkenntnisse (Internet)
Die Tätigkeit wird in Heimarbeit verrichtet. Erforderlich ist der Zugang zu einem Computer/Laptop mit Internetverbindung. Die tägliche Mindestarbeitszeit beträgt 2 Stunden. Die Bezahlung basiert nicht auf Zeit sondern auf Arbeitsumfang.
Bewerber müssen an einem kostenlosen Einführungskurs vom 12. bis 14. März teilnehmen (Übernachtung und Verpflegung werden bereitgestellt; als Reisekosten wird ein öffentliches Verkehrsmittel ersetzt).
Beginn des Arbeitsverhältnisses ist Ende März.

Bewerbungen mit Ihrem Namen, email und Telefonnummer richten Sie bitte via email an: office@cfcecas.ro
Bewerbungsfrist: 5.3.2013
Für Fragen steht Ihnen als Kontaktperson Frau Ana Radulescu unter 0745 139747 zur Verfügung.

Oferte de munca la domiciliu pentru vorbitorii de limba germana
CFCECAS, in cooperare cu o companie software, lanseaza un proiect incepand cu luna martie 2013. Pentru acest proiect CFCECAS recruteaza un numar de persoane care indeplinesc urmatoarele criterii:
  • cunosc limba germana (foarte bine)
  • detin competente de baza in utilizarea computerului si a internetului
Activitatea de munca va fi realizata in regim de lucru la domiciliu. Conditia pentru a realiza activitatea de munca este ca persoana contractata sa dispuna de acces la internet la domiciliu si sa detina un computer. Numarul minim de ore de lucru este de 2 ore pe zi. Plata este relationata cu cantitatea si calitatea muncii realizate.
Persoanele selectate vor beneficia de o sesiune de pregatire pentru realizarea sarcinilor de munca. Sesiunea de pregatire va fi desfasurata intre 12-14 martie 2013, la Sibiu. Costurile pentru cazare, masa si transport vor fi acoperite. Contractele vor incepe la sfarsitul lunii martie.
Daca sunteti interesati, va rugam sa trimiteti un email la adresa office@cfcecas.ro cu urmatoarele informatii: nume & prenume, adresa de email, telefon.
Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 05 martie 2013.
Daca aveti intrebari legate de acest anunt, nu ezitati sa ne contactati. Persoana de contact: Ana Radulescu, telefon: 0745 139 747.
Va asteptam.

Un comentariu:

  1. Salut! Vroiam sa stiu daca mai sunt joburi vacante pentru cunoscatori de germana.
    Multumesc,
    Ramona

    RăspundețiȘtergere