joi, 8 noiembrie 2012

Pierdut si gasit (de bine despre hotelieri)

Dupa o vara tumultoasa si superba si o toamna la fel de frumoasa, in sfarsit "back to bussiness" cu tolba plina de povesti. De bine, normal, ca de rau e plina lumea. Ajunge sa dam drumul la Tv. Oricum uite cateva din ele.
1. Pe la inceputul lui octombrie am insotit un grup de turisti cu autocarul de la Sibiu, pe ruta Sibiu-Avrig-Transfagarasan-Curtea de Arges-Bran-Brasov. Plecare sambata dimineata la 8,00 din parcarea de la hotel Continental Forum. Ajung cu Golfuletul, las masina, plec cu autocarul.....seara imi caut cheile: Toate la un loc, d ela masina, de acasa, de la firma. Nimic. Ma gandesc ca sunt in autocar. Caut dimineata in autocar. Sus, jos. Nimic. Iar caut seara in camera. Nimic. Resemnat ajungem luni seara la Sibiu. Pe bord dupa parbriz pe o foaie A4 cu pixul. Cheile sunt la receptie sau la paza Hotelului Continental Forum! Tare. Le uitasem in portiera. Omul, le-a vazut, a incuiat frumos masina, mi-a pastrat cheile....
2. Luni sunt sunat de la receptia hotelului Capitol din Brasov - Dl. X din Chile si-a uitat borseta in camera....Convin cu oamenii si mi trimit prin curier rapid la Sibiu. Il las pe om, pana se prinde pe la Sighisoara, ii spun ca actele sunt deja pe drum,....se linisteste. N-avea decat pasaport, toate actele, cardurile, i-pad, banii in borseta....Poate nu-i bine sa ne tinem totusi toate la un loc.
Deci, de bine. Da, si peste tot pe traseu am intalnit doar oameni frumosi, profesionisti si servicii impecabile.

Un comentariu: