sâmbătă, 2 iunie 2012

De ce este nevoie de un program electoral

Aud tot mai des o opinie, care se rezuma astfel: "Da ce va mai trebuie program electoral, ca oricum o sa castigati alegerile". Pai nu-i chiar asa: Programul electoral este de fapt programul propriu de guvernare locala dupa care te ghidezi. El iti traseaza liniile directoare pentru urmatorii ani daca electoratul ti-a sustinut prin vot programul. Cel putin asa s-a procedat in cadrul organizatiei noastre. S-a luat programul de acum 4 ani, s-a analizat pe grupe de lucru, s-a analizat ce este fezabil si ce nu, s-au dezbatut si s-au propus teme si in final a rezultat un material care ne va ghida in ceea ce vom urmarii in urmatorii ani.

A rezulat un program coerent pentru judetul Sibiu, unul a organizatiei municipale de sustinere a demersurilor Primarului, care a venit cu un program de dezvoltare a Municipiului pentru urmatorii ani. Pentru Sibiu ma bucur daca se va reusi materializarea mai ales a urmatoarelor propuneri:

- Amenajarea Pietii Teatrului cu un nou centru de conferinte si spectacole de capacitate mare;
- Constructia unui bazin modern de inot cu oferta de petrecere a timpului pentru familii
- Modernizarea strazilor si a cartierelor

Un comentariu:

  1. A existat la inceputul anilor '70 un proiect de constructie a unui centru administrativ pe fundatia Cazarmei 90 si un nou tetru al orasului legate prin ele cu o pasarela. Ni mic nu e nou sub soare!

    RăspundețiȘtergere