vineri, 10 aprilie 2015

Până la urmă am tot mai multă dreptate....

Când spuneam cu trei luni înainte de alegeri: KJ va ieși președinte pentru că se vor mobiliza 10%-15% din non-votanții pentru el, și că Ponta rămâne Premier până în 2016, mulți se uitau cu milă la mine, alții spuneau că este imposbil. De fapt evaluasem la peste 60% potențialul lui KJ și se uitau toți ca la avioane. Dacă punem azi și cei 7-8% voturi fraudate, se pare că am avut dreptate.

Începe să se contureze acum și partea a doua a enunțului. M-am bazat atunci pe cifre și pe experiența a câtorva campanii duse alături de KJ la Sibiu, acum la fel mă bazez și pentru partea a doua: Tot pe cifre, ceva psihologie și ceva informații.

Oricum e cea mai bună constelație posibilă în acest moment, ce va favoriza self-cleaning-ul clasei politice. Facem încă un pariu și reflectăm la începutul anului viitor?

Până atunci, aici un articol care prevestește un pic viitorul pe scena politică românească:

http://www.puterea.ro/politica/analiza-alegeri-parlamentare-2016-evolutie-prognoza-implicatii-111812.html

Cu o adnotare: E aproape imposbil ca PNL să nu se facă cumva de....... Stă în logica structurii de personal pe care o are. Aici se află de fapt cheia succesului sau insuccesului. Cine vor fi viitorii lideri și cine va da tonul. Cei buni deocamdată nu sunt vizibili.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu