vineri, 3 aprilie 2015

Si se duce si proiectul Macovei?

Azi mi-a atras o știre atenția: http://www.stiripesurse.ro/scandal-in-partidul-monicai-macovei-eful-filialei-bucure-ti-i-a-dat-demisia-i-face-atacuri-dure_951854.html

Nu știu dacă cunoașteți proiectul Monicăi Macovei, dacă nu îl găsiți aici:

În esența lui proiectul este unul corect. Este civic, are valențe liberale de dreapta, este deschis, și mai ales promovează principiul: O persoană un vot. Modul de recrutare e tip competiție deschisă. Deci are cam toate ingredientele. De fapt eu promovez un astfel proiect deja cu mult timp înainte ca el să fie chiar și schițat.

Dincolo de asta am avut totuși mari rețineri față de proiect. Și din cauza asta: https://www.google.ro/search?q=macovei+basescu+cort&espv=2&biw=1280&bih=619&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=smAeVennJ8y8UaSvgvAE&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=monica+macovei+traian+basescu&imgdii=_

și pentru că strategul din spate, Adrian Papahagi e un creștin democrat pursânge  declarat.

Și uite că încet, încet proiectul se destramă. Chiar dacă la o gestionare corectă încă îî vâd potențialul să treacă de pragul de 5%.

O vorbă bulgarească care se aplică și în politică spune că nu te apuci să faci casă de toleranță nouă cu femei bătrâne. Cam așa e și în politică: Nu te apuci să faci un partid care țintește tineretul aducând personaje vechi.

2 comentarii:

  1. Spuneti pe sleau dle Wagner,un bordel cu curve batrane da faliment.
    Papahagi este un individ instabil politic,a fost prin toate partidele de curiozitate,si el si Cristi Preda nu trebuiesc sa fie anagajati "impegati" de miscare in partid.
    Poate sunt platiti ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred în ca sunt plătiți. Cred mai mult în instabilitatea oamenilor.

    RăspundețiȘtergere